Om Noina

Jag är en tjej född 1982 i Thailand. Jag kom till Sverige 2007 och jag har svensk man som jag har 2 barn med.

Jag har alltid älskat att jobba med konstverk, allt ifrån blomtillverkning till stickning. Mitt intresse för det jag idag håller på med kom för ett par år sedan och har sedan växt mer och mer. Min dröm har varit att ha en egen skönhetssalong och den drömmen har jag förverkligat och det har lyckats väldigt bra då jag jobbat upp verksamheten från att vara ensam till att idag vara 4 personer på salongen

Jag är väldigt noggrann i mina jobb och det tror jag kunderna märker! Jag upplever att de känner en trygghet i att komma tillbaka till mig och att rekommendera mig för sina vänner.

Utbildning

Jag har utbildat mig i Thailand på en av Thailands absolut bästa skolor som ligger i Bangkok. Där har jag utbildat mig i att göra naglar i acryl & gel, ögonfransförlängningar, tatuera ögonbryn i 3D och 6D samt tradionell, tatuera eyeliner, läpplinjer samt fulla läppar.

Skolan jag utbildat mig på heter Lady Nail Art och där finns olika inritkningar, exempelvis så heter den sista utbildningen jag gick Lady Eyebrow Artist Academy. Jag har certifikat att visa upp på allt jag gör utom hårförlängningar där jag är självlärd. Jag klipper dock ej håret utan vill man göra det efteråt så får man kontakta sin frisör.

Välkommen till mig!

Vi som jobbar här

Noina
Noina
Nook
Nook
Ara
Ara
Yosita
Yosita